نظر مشورتی اداره کل قوانین مجلس شورای اسلامی در مورد بیمه تکمیلی ایثارگران

سؤال: 🔸پیرو قانون اصلاح ماده (۱۳) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران موضوع نامه شماره ۵۲۹/۹۲۲۰۴ مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ و با توجه به اینکه مطابق مصوبه شماره ۹۲۱۳۸/ت۵۵۷۸۳هـ مورخ ۱۳۹۷/۷/۱۴ هیأت محترم وزیران از تاریخ ۱۳۹۷/۸/۱ قوه قضائیه مسئولیت بیمه درمانی مکمل آزادگان، جانبازان، ایثارگران شاغل و غیرشاغل، بازنشسته و افراد تحت تکفل آنها و والدین، همسران

کد خبر : 1972
تاریخ انتشار : جمعه 18 بهمن 1398 - 2:34

سؤال:

🔸پیرو قانون اصلاح ماده (۱۳) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران موضوع نامه شماره ۵۲۹/۹۲۲۰۴ مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ و با توجه به اینکه مطابق مصوبه شماره ۹۲۱۳۸/ت۵۵۷۸۳هـ مورخ ۱۳۹۷/۷/۱۴ هیأت محترم وزیران از تاریخ ۱۳۹۷/۸/۱ قوه قضائیه مسئولیت بیمه درمانی مکمل آزادگان، جانبازان، ایثارگران شاغل و غیرشاغل، بازنشسته و افراد تحت تکفل آنها و والدین، همسران و فرزندان شهدا دستگاه قضاء را برعهده گرفته است مستدعی است ارائه طریق بفرمائید که:

۱ـ آیا از هم اکنون در قوه قضائیه بایستی بیمه مکمل درمان ایثارگران به بنیاد شهید واگذار شود؟

۲ـ آیا این قانون فقط تا پایان سال ۱۳۹۷ باقی است و بعد از آغاز سال ۱۳۹۸ مجدداً حکم بیمه درمان مکمل تغییر خواهدنمود و چه دستگاهی (بنیاد شهید و یا دستگاههای اجرایی) بایستی مجری ارائه خدمات باشند.

🔸نظر مشورتی:

اولاً ـ با توجه به اینکه قانون اصلاح ماده (۱۳) قانون جامع خدمات‌رسانی به‌ایثارگران مصوب ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ از تاریخ تصویب آن لازم‌الاجراء می‌باشد، خدمات بهداشتی و بیمه درمانی مکمل کلیه ایثارگران مذکور در این ماده اعم از شاغل، بازنشسته و غیرشاغل و افراد تحت تکفل آنان از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ برعهده بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته و ایثارگران شاغل در قوه قضائیه نیز مشمول حکم جدید می‌باشند.

ثانیاً ـ قانون اخیر موقتی نیست و عبارت «تا پایان سال ۱۳۹۷» در فراز دوم بند «ب» قانون موضوع استعلام در مقام بیان مهلت انتقال تعهدات دستگاههای اجرایی و بیمه‌های ذی‌ربط در فاصله زمانی (۱۳۹۷/۸/۱ تا زمان تصویب قانون) می‌باشد و این امر به دوام قانون خدشه‌ای وارد نمی‌نماید.

بیمه تکمیلی فرزند جانباز پس از تاهل

🖌سوال: من فرزند جانباز هستم مجردم و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی بیمه دی پدرم هستم.چنانچه کارفرما من را بیمه کند ایا بیمه تکمیلی جانبازی من قطع می شود؟ بعد از ازدواج چطور؟

🖌جواب: معاونت بهداشت و درمان: فرزندان جانبازان تا زمانی که تحت تکفل پدر هستند و جایی استخدام نشده اند و یا بیمه برایشان پرداخت نشه است می توانند تحت پوشش بیمه مکمل پدر جانبازشان از سوی بنیاد قرار بگیرند.
🖌فرزند دختر تا زمان تاهل و فرزند پسر تا سن ٢٢ و در صورت تحصیل تا ٢۵ سالگی می توانند تحت پوشش بیمه تکمیلی پدرشان باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.