هیات عمومی دیوان عدالت اداری: اشتغال به تحصیل منافاتی با بیکار بودن ندارد.

هیات عمومی دیوان عدالت اداری:اشتغال به تحصیل منافاتی با بیکار بودن ندارد. هیات عمومی دیوان عدالت اداری طی رایی در موره ۱ مرداد ۱۳۹۸ عنوان کرد: با توجه به اینکه اولاً: به موجب ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، دستگاه های اجرایی مکلف شده اند حداقل ۲۵% از نیازهای استخدامی و تامین نیروهای

کد خبر : 1216
تاریخ انتشار : شنبه 14 دی 1398 - 16:33
  • هیات عمومی دیوان عدالت اداری:
    اشتغال به تحصیل منافاتی با بیکار بودن ندارد.

    هیات عمومی دیوان عدالت اداری طی رایی در موره ۱ مرداد ۱۳۹۸ عنوان کرد: با توجه به اینکه اولاً: به موجب ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، دستگاه های اجرایی مکلف شده اند حداقل ۲۵% از نیازهای استخدامی و تامین نیروهای مورد نیاز خود را به خانواده ا‌یثارگران اختصاص دهند و در زمان حاکمیت قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران به استناد ماده واحده اصلاح بند (و) ماده ۴۴ قانون برنامه پنجساله توسعه مصوب سال ۱۳۹۰ مقرر شده بود: « کلیه دستگاه ها مکلفند در چارچوب سهمیه استخدامی و جایگزینی نیروهای خروجی خود حداقل بیست و پنج درصد (۲۵%) نیازهای استخدامی خود را از میان جانبازان و آزادگان فاقد شغل و فرزندان و همسران شهداء و جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر و فرزندان و همسران آزادگان بالای یک سال اسارت، معرفی شده از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران، تامین و به استخدام آنان از محل مجوزهای مربوط و پستهای بدون متصدی اقدام نمایند».
    ثانیاً: در تعریف شغل در بخشهای دولتی و عمومی، ماده ۷ قانون استخدام کشوری عنوان داشته «شغل» عبارت است از مجموع وظایف مرتبط، مستمر و مشخصی که از سوی سازمان امور اداری و استخدامی کشور به عنوان کار واحد شناخته شده باشد و در تبصره ۲ قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مصوب سال ۱۳۷۳ نیز مقرر شده منظور از «شغل» عبارت است از وظایف مستمر مربوط به پست ثابت سازمانی یا شغل یا پستی که به طور تمام وقت انجام می شود. با عنایت به مراتب فوق هر چند شرط غیر شاغل بودن لازمه برخورداری از سهمیه ایثارگران می‌باشد، لیکن تحصیل کردن شغل محسوب نمی‌شود تا به صرف آن بتوان فرد ایثارگر را از امتیاز قانونی سهمیه استخدامی محروم نمود. بنابراین با توجه به مدافعات دستگاه طرف شکایت که به صراحت منظور از بیکار بودن در سیستم سجایا را از جمله عدم اشتغال به تحصیل عنوان کرده است، اطلاق مقرره مورد شکایت به علت مغایرت با قوانین فوق الذکر مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می شود.
  • مراحل_صدور_پروانه_کسب برای ایثارگرانجهت اطلاع ایثارگران از #مراحل_صدور_پروانه_کسب
    🖌مراحل صدور پروانه کسب عبارت است از:
    ۱- دریافت معرفی­نامه از بنیاد
    ۲- ثبت تقاضا در سامانه اصناف و دریافت کد رهگیری
    ۳- مرجع صدور پروانه باید حداکثر تا ١۵ روز پس از دریافت تقاضا، پاسخ ردیا قبول متقاضی را بدهد. عدم اعلام‌نظر در مدت یادشده به منزله پذیرش تقاضا است.
    ۴- مرجع صدور مکلف است، استعلام‏های مورد نیاز را صادر و دستگاه های استعلام شونده نیز موظفند حداکثر تا ١۵ روز از تاریخ دریافت، نظر قطعی خود را اعلام کنند.
    ۵- متقاضی حداکثر طی سه ماه، باید مدارک مورد نیاز را از طریق سامانه اصناف ارسال کند.
    ۶- مرجع صدور باید پس از دریافت مدارک و تطبیق با اصل آن، حداکثر طی ١۵ روز پروانه کسب را صادر و ان را به متقاضی تسلیم کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.